A csantavéri Hunyadi János Iskola története

Csantavér népoktatása 1785-ben kezdődik, amikor megalakul a falu első egyházközsége. A korabeli tanoda az első imaház melletti szerény épületben talált helyet. Egytanítós iskolát szerveztek, amelyben Mészáros Tamás kántortanító oktatta a gyerekeket.

Szabadkai Gyermekszínház Tigris Péter című előadása

A Szabadkai Gyermekszínház színművészei vendégeskedtek nálunk. Tigris Péter című előadásukat mutatták be ovis és alsós diákjainknak. Az előadást a gyerekek nagy örömmel fogadták.

A magyar népmesék napja

A magyar népmesék napja alkalmából szeptember 29-én iskolánk ötödikesei ellátogattak a csantavéri könyvtárba. Sok érdekességgel készült Torda Terézia könyvtárosnő, számos kérdést megválaszolt a népmesékkel kapcsolatban. Könyvtári látogatásuk végén játékos feladat...

MaTalent online matematikai tehetségazonosító program

Iskolánk is csatlakozott a magyarországi MaTalent online matematikai tehetségazonosító programjához. 12 ötödik osztályos tanulónk kapcsolódott be az online mérésbe, melyet Leonov Vörös Adriana tanárnő vezényelt le.

Labdák és sporteszközök ajándékba, Ozsvár Olivértől és Biankától

Köszönjük Olivér Ozsvár -nak és Bianka Ozsvár -nak a sok-sok labdát és sporteszközt, mellyel megajándékozták az iskolát.

,,Védem az állatokat és a természetet” című rajzpályázat

A ,,Védem az állatokat és a természetet" című rajzpályázaton Dér Eszter, 4.a osztályos tanuló II. helyezést ért el. Rekić Adél, 5.a osztályos diákunk munkáját mint a legkiválóbb alkotást, különdíjjal jutalmazták! Esztert Angyal Magdolna tanító néni, Adélt Koza Eszter...