A csantavéri Hunyadi János Iskola története

Csantavér népoktatása 1785-ben kezdődik, amikor megalakul a falu első egyházközsége. A korabeli tanoda az első imaház melletti szerény épületben talált helyet. Egytanítós iskolát szerveztek, amelyben Mészáros Tamás kántortanító oktatta a gyerekeket.

Köztársasági földrajzverseny

Német Martin, 7.c osztályos tanulónk bebizonyította, hogy a legjobb földrajzosok között is az egyik legjobb, a köztársasági földrajzversenyen ugyanis 2. helyezést ért el! Gere Zsolt tanár úr készítette fel a versenyre. Gratulálunk!

XX. Bonifert Domonkos Nemzetközi Matematikaverseny döntője

Két tanulónk  Petkovity Petra és Rada Dominika, nemzetközi sikereket ért el a matematika terén. Petra 2., Dominika pedig 4. helyezett lett a Szegeden megtartott XX. Bonifert Domonkos Nemzetközi Matematikaverseny döntőjén. Petràt Angyal Magdolna, Dominikát Sinkovics...

Kis olimpikonjaink az ország 3. legjobbjai

Az ország 3. legjobbjai: Fejes Anna, Forgó Csenge, Torda Viola, Kuzmanovski Kalina, Miljanović Dunja, Horvát Hugó, Szabó Martin, Csörgő Noel, Veréb Martin, Kecsenovity Lázár, Gedei Lili, Kelemen Áron. A kis olimpikonokat Gedei Izabella és Rafai Csongor készítették fel...

Кöztársasági magyar nyelvi és nyelvhelyességi verseny

A hétvégi köztársasági magyar nyelvi és nyelvhelyességi versenyen András Gyuricsin Réka, 5.a osztályos tanuló 3. helyezést ért el. Lengyel Andrea tanárnő készítette fel a versenyre. Gratulálunk nekik!